Frissítse a böngészőjét!

Betöltés...

Bemutatkozás

Mottónk: "Mert mi nem várunk az esőre."

Péter Ákos vagyok a Péterrain Kft ügyvezetője. Édesapám 2004 óta sikeres kertépítő vállalkozást vezet. Gyerekkorom óta érdekelt, amivel édesapám foglalkozik. Tanulmányaim alatt, teret engedve nekem, építhettem ki a cégénél a műszaki ágazatot és lehettem ennek a résznek a vezetője. Tanulmányaim alatt többször dolgoztam külföldön, főleg Ausztriában, hogy minél nagyobb tapasztalatot szerezzek. Úgy döntöttem, hogy az egyre bővülő ügyfélkörnek köszönhetően kiválok, és alapítok egy külön vállalkozást. Kollégáinkkal arra törekszünk, hogy mindig megbízható, precíz és pontos munkát végezzünk. Fő szempontunk az ügyfél elégedettsége.

Keressen minket bizalommal: +36/70-411-3131

Gyepszőnyegezés
vagy füvesítés


Sokan félnek a füvesítéstől, mivel ilyenkor nem lesz egyből zöld a fű és több törődést igényel. Ez így van, de a füvesítés költséghatékonyabb megoldás, a gyepszőnyeggel pedig egyből egy egybefüggő felületet kapunk.

Keressen

Munkatársak

Péter Ákos

tulajdonos, ügyvezető

Péter-Horváth Ingrid

tulajdonos

kert

mesterfokon

kapcsolat

Környezetvédelem


Cégünk odafigyel a környezetvédelemre.

A lemetszett ágakat ágaprítóval ledaráljuk, és ezeket komposztáljuk. A munkáink során keletkezett hulladékokat szelektíven kezeljük. Gép és gépjármű parkunk is megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak.